drömmer

har haft telefondate med både Linda och Ragnhild ikväll, har smidigt en del paner alltså, japanska och lundaplaner, puder och studentliv, när det här resan här slut börjar en ny, det känns bra! Riktigt bra faktiskt!

det går undan

Är så sjukt rastlös just nu, har en lång lista med utmaningar som mitt team ska göra tills på lördag, är ganska taggad! 2,5 vecka kvar som skidlärare för den här säsongen, undrar vart det bär av nästa vinter?! Spännande!
Nej nu ere tagg som gäller, kan inte fatta att det går så fort!

vart jag mig i rummet vänder står det där en kul skidlärare

Sitter i sängen och är lite lätt bakfull, har träningsverk i kroppen efter allt käpp och nätbärande och slit med SM, har jobbat för två veckor denna veckan, men det har varit värt, skitkul att arrangera en sån stor tävling och bara få lära sig hur allt gåt till! Har fått jättemycket cred från andra skidlärare för tävlingen, alla verkar väldig nöjda! Men det bästa av allt har varit allt folk som har kommit hit, att vara ute i backen eller sitta i en stor sal och veta att alla omkring oss har samma intressen, alla är trevliga och glada och älskar att åka skidor! Träffa folk man jobbat med, gått kurser med, varit på rekryteringshelgar, i varje hörn fins det någn man känner! Älskar skidlärarlivet!
Har btw inte fått reda på resultatet från SM ännu, men skulle tro att jag kom någonstans på mitten typ!


SM

yesbox, taggad inför SM nu! har haft pjäxor på mig i 13 timmar idag, säkert lika många i morgon! NU sk aag decka några timmar tills klockan blir 04.30 för då går alarmet igång och sen ere bara att börja sätta banan 06.00, japp full rulle kanelbulle, så att säga, har levt på godis hela kvällen, snabbenergi! puss och god natt i morgon ses vi skidlärarsverige och norge, glömde en sak, sk aju tävla i morgon, spännande, länge sen jag hade tävlingsnerver!

puckelbygge

Har byggt puckel efter jobbet idag, var faktiskt väldigt kul! jag ska börja åka mer puckel, punkt slut, ja nu är jag helt slut, punkt!

svalkar vinden

Ett av mina danska kids (den enda för den här veckan) sa "ja, du pratar ju danska" när jag frågade honom om han förstod vad jag sa!? Jag kan alltså, lite!
Nu efter jobbet har vi haft parallellstorslalom med skidskolan och hyran, kom trea och självklart var det en skidlärare som vann, bra! Finns inget mer att berätta om dagen förutom att jag har haft säsongens sämsta lektion med en jävla massa skrikande, grinande och smitande jävla skitungar som hatar att åka skidor.. Men, sen hade jag privat och fick "plupplektion", tack och adjö, massor med snö, god natt!

Björnrike hjärta mig

Bäst på att uppdatera, som vanligt! Hade privatlektioner i veckan, så himla kul och mna blir så mycket mer uppskattad och utvecklas själv mer som skidlärare :)
Direkt efter jobbet i fredags drog vi till vår stuga i vemdalen! Har haft det helt fantastiskt, sol, fina, långa backar, bra svängar, bra sällskap, hemmakänsla, stugan precis så mysig som den ska va, har fått hålla en katt i famnen med!
För 5 timmars en stog jag på toppen i björnrike, underlaget var perfekt, lite nysnö, hårt under, solen sken och utsikten var spådäör underbar som den bara kan vara i kombination med skidåkning. Jag ville av hela mitt hjärta stanna kvar, jag ville absolut inte åka därifrån! Nu några biltimmar senare är jag i Idre igen, hade gärna fortsatt semestern ett tag till, men i morgon kallar jobbet! Håller på och fixar roligt jobb till i sommar med, får se hur det slutar, gotlandssommar blir det hur som helst!
Var innan 9 i backen hela helgen och har verkligen åkt skidor hela dagarna, jag behövde verkligen det, får panik över att detta snart är över och att snön snart smält bort, skidor är nått som verkligen kan få mig på riktigt bra humör och få den där bra känslan i kroppen, kraften i svängarna, naturen och snön! Nu sk ajg äta en macka, sen sova, är i stort behov av sömn! Ska drömma om att sitta framför brasan i Vemhån med ett glas vin i handen och bra sällskap! sov gott

här kommer kingen in

Dagen har haft många höjdpunkter, liftåkandet med min killpatrull, spårat som fän, jag har just kommit på att jag har exakt samma humor osm ett gäng 8-åriga killar! Vi pratade om hur många m,an varit ihop med, vem man pussat, hur många man kan vara tillsammans med samtidigt osv, osv! Top of the line var på vägen hem från fjället när vi fick höra Mackan sitta och skråla och kunna vart enda ord i alla låtarna på en backstreet boys
 från 2001!

Efter jobbet var jag hos kusinerna och åt hemlagat mat och myste,vi gick till atkivitetskvällen och testade lite grejer. När jag står där inne hör jag en kille på fotbollsplan säga "aaaaaahh typiskt, i morgon är det fredag, då måste jag träffa Aske för han ska krama mig" hahah, dog!
Har sovit 3,5 korta timmar i natt, va onsdagsutgång igår. Har trots detta varit extremt skidtaggad, blev tvungen att släppa ner kidsen i specialen, vänta tills de nästan var nere så jag fick ett helt åk ner! Kunde bara inte sumpa chansen. I morgonbitti är det clinic 06.50, tagga! typ sovdags, siter dessutom och halsar ur en 1,5 liters fanta, exakt vad min kropp behöver, socker och vätska!

storslalom

Spårat i skicenter syd idag! Drog och körde storslalom i fjätervålen efter jobbet, stenhårt, men kul! Har anmält mig till SM nu så bara att trääääänaaaaa. Nu väntar senmiddag!

vinst

"vi ska vinna, vi ska da tom, vi ska göra sjögräs av dom" eller typ " Annas gäng är bäst i test, Tobias gäng är bara lingonfläsk" tävlades en hel del idag i skidskolan, elever och lärare, asnajjjs grupper och vi var bääästa gänget!

RSS 2.0